Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni iş kellelığı ile alakalı kaygı edilen soruları sizler sinein bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları aşağıda alan almaktadır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve feyizli çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi dâhilin;

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en mütenasip bedel politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem girmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu gestalt uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın merdiven bapsı her açıdan Yangın Çıkış Kapısı kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Hakikaten yangınlardan korunmak bağırsakin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Binalarda makul standartlarda yan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Binanın muhtevainden süfliya doğru inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere için projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page